Kategoridiskusjon:Galakser

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vi har vel neppe nok artikler her foreløpig til å forsvare en egen kategori for galakser? Det er viktig at det ikke blir massevis av underkategorier som inneholder få artikler – da er det bedre å flytte dem ned et hakk i kategorisystemet. --–Duffman 6. apr 2005 kl.16:28 (UTC)

Det er noe voldsomt med galakser, så det kommer nok. ;) Men kan jo dobbeltkategorisere dem foreløpig, og legge dem inn under... hm ... Kategori:Himmellegemer? Hadde vært greit å kunne plukke ut galakser for seg sjøl i tillegg. – Sunny256| 6. apr 2005 kl.17:03 (UTC)
Okay, hvis du mener det snart kommer noen flere galakseartikler, så værsgod :-) Bare ha in mente at det ofte er bedre å vente med å opprette nye kategorier til antallet artikler er litt større. Ellers blir det veldig kaotisk, og mindre brukervennlig. --–Duffman 6. apr 2005 kl.17:07 (UTC)
Det gjør det nok, om ikke annet kan jeg fyre avgårde noen for å fylle opp litt. Er enig i at man bør begrense kategoriene til det blir et lite utvalg i dem. – Sunny256| 6. apr 2005 kl.17:10 (UTC)