Jack Harries

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jack Harries
Født13. mai 1993[1]Rediger på Wikidata (30 år)
Chiswick (London)
BeskjeftigelseYoutuber, komiker, filmregissør, filmprodusent Rediger på Wikidata
FarAndy Harries
MorRebecca Frayn
SøskenFinn Harries (identical twin brother)
NasjonalitetStorbritannia
Nettstedhttp://www.jacksgap.com/
IMDbIMDb

Jackson Frayn Harries (født 13. mai 1993) er en britisk videoblogger og tidligere barneskuespiller.

Personlig liv[rediger | rediger kilde]

Harries vokste opp i Chiswick, i London, og gikk på The Harrodian School. Han er sønn av Rebecca Frayn, og Andy Harries. Rebecca Frayn er forfatter og regissør, og Andy Harries er en tv- og filmprodusent. Jack har en enegget tvillingbror som heter Finn Harries og en søster som heter Emma Lou.

Karriere[rediger | rediger kilde]

Jack begynte sin karriere som skuespiller i 2006 da han spilte i filmen Perfect Parents.

Året etter spilte han i en episode av programmet Comedy Shuffle, og i 2008 ble han med i programmet School of Comedy. I 2011 var Jack med i en reklame for KFC.

Juli 2011 startet Jack sin egen YouTube-kanal kalt JacksGap. Han tok et friår (gapyear) fra skolen, og dette er grunnen til at han kalte kanalen Gap. I begynnelsen fikk ikke JacksGap så mange seere, men når han tok med tvillingbroren Finn i en av videoene, økte seertallet. Etter denne episoden har Finn vært med på JacksGap.

I 2012 ble brødrene Harries invitert til å bli YouTube-partner, da 10 000 mennesker abonnerte på YouTube-kanalen. Han fikk dermed muligheten til å reise i sitt friår. I noen av videoene dokumenterer tvillingene om reiser til Roma, Ibiza, Sør-Afrika, New York City, Thailand og senest India. Kjente YouTube-personligheter slik som Sam Pepper, Caspar Lee, Dan Howell, Marcus Butler og Tyler Oakley dukker også opp i videoer på YouTube-kanalen Jacksgap. I 2013 var det to millioner mennesker som abonnerte på YouTube-kanalen JacksGap, og 12. juni 2013 nådde JaksGap to millioner abonnenter. Kanalen fikk hele tre millioner abonnenter i november 2013.

88 prosent av JacksGaps abonnenter er jenter mellom fjorten og sytten.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ www.famousbirthdays.com[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]