Imaginary Heroes

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Imaginary Heroes
Generell informasjon
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde111 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiDan Harris
ProdusentIllana Diamant
Moshe Diamant
Frank Hübner
Art Linson
Gina Resnick
Denise Shaw
ManusforfatterDan Harris
MusikkDeborah Lurie
SjeffotografTim Orr
KlippJames Lyons
Foran kamera
MedvirkendeSigourney Weaver
Emile Hirsch
Jeff Daniels
Annen informasjon
Totalomsetning291 118 dollar[1]
DistributørSony Pictures Classics
Premiere17. desember 2004 (USA)
Eksterne lenker

Imaginary Heroes er en amerikansk dramafilm fra 2004, regissert og skrevet av Dan Harris. Filmen handler om en amerikansk forstadsfamilie som får livet snudd på hodet da den eldste sønnen begår selvmord. Sigourney Weaver, Emile Hirsch og Jeff Daniels har hovedrollene.

Handling[rediger | rediger kilde]

Matt Travis er pen, populær og skolens beste svømmer, så alle som kjenner ham blir sjokkerte når han plutselig begikk selvmord. I tiden etterpå sliter familien hans med å komme seg videre etter tragedien, med blandede resultater. Matts mor Sandy forsøker å kommunisere med deres yngre sønnen Tim, men hun lindrer hennes egen følelsesmessige smerte med marihuana.

Deres far Ben, var en perfeksjonist som favoriserte Matt like mye som han ignorerte Tim, og insisterer på å fortsette å dekke bord ved middagsbordet for deres døde sønn, samtidig begynner han å drikke tungt. Til slutt, uten å fortelle hans kone, tar Ben permisjon fra jobben sin og tilbringer dagene på en benk i en park.

Tim, alltid i skyggen av broren sin som den mindre, lite atletiske, mindre dyktigelillebroren, sliter med å komme seg gjennom skolen samtidig som han forsøker å motstå de medisinene som hans beste venn Kyle Dwyer veldig ofte tilbyr ham. Hans søster Penny, er bortreist på college, kommer pliktoppfyllende hjem for sjeldne besøk. Hun forsøker å hjelpe til med å bygge bro over den stadig voksende gapet mellom hennes gjenlevende bror, og foreldrene deres.

Medvirkende[rediger | rediger kilde]

Sigourney Weaver.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]