Golden Goal (TV-serie)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Golden Goal
Sjanger Komedie
Medvirkende Johan Golden
Henrik Elvestad
Nasjonalitet Norge Norge
Språk Norsk
Sesonger 10
Episoder 137
Produksjon
Lengde Ca. 25 min.
Sending
Kanal TV 2
Lydformat Stereo
Periode 26. september 2006
Sending

Golden Goal et et norsk humor-magasin og talkshow som har gått på TV 2 Zebra og TV 2 siden høsten 2006. Programledere er komikerne Johan Golden og Henrik Elvestad. Produsert av Rubicon TV.

Serien hadde premiere på TV 2 Zebra den 26. september 2006 (hver episode går i reprise på TV 2 dagen etter). Serien ble kåret til beste humorprogram under Gullruten 2007.

Om serien[rediger | rediger kilde]

Golden Goal er et uhøytidlig underholdningsmagasin om sport med Johan Golden og Henrik Elvestad. Programmet er lagd både for de som elsker idrett, og for de som tror de hater det. I hver episode inviterer de en gjest innen sport, og mot slutten av programmet har de alltid en uhøytidelig kåring om morsomme ting som har skjedd på forskjellige sportsarenaer. Magasinet handler mest om fotball, men er også innom andre indrettsgrener.

Omtale av serien på TV 2 Zebras hjemmeside:
Programleder Johan Golden og side-kick Henrik Elvestad er begge selvutnevnte sportsidioter, med et intenst kjærlighetsforhold til alle former for idrett. I "Golden Goal" har de planer om å lage et folkelig talkshow som tar opp alle mulige temaer innenfor sportsfeltet, alt fra hyperaktuelle saker til det mest kuriøse.

I den faste posten 'Minneverdige øyeblikk' ser Johan tilbake på det han anser for å være de absolutte høydepunkter i norsk idrettshistorie, og forsøker å gjenskape dem. I kveldens program møter han Bjarte Flem, for å gjenoppleve Flems legendariske selvmål fra 1988.

Andre høydepunkter i første program er Johan og Henriks kåring av fotballhistoriens mest homoerotiske øyeblikk. Og Henrik møter rugbyens svar på Beckham, som også er halvt norsk.

Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt deler garderobehistorier med folket. Og landslagstrener Åge Hareide dukker opp for å dele de morsomste historiene fra en lang fotballkarriere.

Gjester i serien[rediger | rediger kilde]

Sesong 1 (høsten 2006)[rediger | rediger kilde]

Sesong 2 (våren 2007)[rediger | rediger kilde]

Sesong 3 (høsten 2007)[rediger | rediger kilde]

Bak serien[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]