Emblem3

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Arbeid pågår: Denne siden er under arbeid. Som leser bør du være forberedt på at artikkelen kan være uferdig, og at innholdet kan endre seg fra dag til dag. Som bidragsyter bør du være forberedt på redigeringskollisjoner; det kan være lurt å kopiere din tekst til en annen tekstbehandler før du lagrer. Diskuter gjerne artikkelens struktur og innhold på diskusjonssiden. Det har gått mer enn to uker siden siden ble merket.


Emblem3[rediger | rediger kilde]

Emblem3 (også Emblem Three eller E3) er en gruppe på tre bestående av Wesley Stromberg, hans yngre bror Keaton Stromberg, og deres venn Drew Chadwick.

Deres første singel etter å ha blitt signert, "Chloe (You're the One That I Want)," ble utgitt den 15. april 2013 og deres debutalbum, med tittelen Nothing to Lose, ble utgitt den 30. juli 2013.


X-Factor DEBUTALBUM "NOTHING TO LOSE" TURNÉ MED Selena Gomez PRISER

X-Factor De tre var på audition i San Francisco, de sang en original sang som heter "Sunset Boulevard" skrevet av Drew Chadwick. Under bootcamp, sang de "Iris" av Goo Goo Dolls og på "Judges Homes", sang de «Every Little Thing She Does Is Magic" av The Police og ble valgt av Simon Cowell (mentor for kategorien "grupper") til å bli med videre til direkte sendingene.

De fremførte "One Day" av Matisyahu i deres første direkte sending den 31. oktober. I tillegg ble de valgt som den første gruppen til å gå inn i topp tolv av Simon Cowell. På den andre direkte sendingen den 7. november utførte gruppen en mashup av "My Girl" av Temptations og "California Gurls" av Katy Perry med "What Makes You Beautiful" av One Direction som bakgrunns spor. På den tredje direktesendingen, opptrådte de "No One" av Alicia Keys og var rangert som nummer fire p.g.a. seernes stemmer. På den fjerde sendingen den 21. november 2012, opptrådte de "Secrets" av OneRepublic og ble igjen rangert som nr. fire av den amerikanske offentlighet. På femte live show, utførte de «I'm a Believer"av The Monkees og ble rangert som nummer tre, forskjellen mellom andreplassen og dem var mindre enn 1%. På den sjette direktesendingen, sang deltakerene to sanger. Den første, valgt av mentoren deres Simon Cowell, var "Just the Way You Are" av Bruno Mars. Den andre sangen, valgt av fansen var "Forever Young" av Alphaville. Gruppen ble igjen rangert som nummer tre totalt etter fansens stemmer. I semi-finalen, sang de "Baby, I Love Your Way" av Peter Frampton som deres eget valg og "Hey Jude" av The Beatles som Cowell's valg. De ble eliminert og endte på fjerde plass.

De pleide å bo i Huntington Beach, California, men etter showet de flyttet til Hollywood for å være nærmere studioet. I januar 2013, ble det annonsert at de signerte platekontrakt med Syco Music og Columbia Records.

DEBUTALBUM "NOTHING TO LOSE" Trioen begynte å spille inn sitt debutalbum, Nothing to Lose, i desember 2012. Det ble utgitt 30. juli 2013. Den første singelen fra albumet er "Chloe (You're the One That I Want)". Den andre singelen fra albumet var "3000 Miles". De har også turnert å promotere musikken sin da de la ut på turnén "Goin 'Back to Cali Tour" som fant sted i april 2013.

TURNÉ MED Selena Gomez Emblem3 ble åpningsnummeret for Selena Gomez på showene i USA på hennes Stars Dance Tour som begynte i august 2013. 5. desember 2013 dro Emblem3 tilbake til X Factor for å synge en sang fra albumet deres "Just For One Day" Etter opptredenen kunngjorde de sin første nasjonale turne, "Bandlife", som vil foregå i 2014.

PRISER Under Teen Choice Awards 2013 vant de i kategorien "Choice Music: Breakout Group".

Medlemer: Wesley Stromberg, (Født den 6. desember 1993 Keaton Stromberg, (født 16 juli 1996) Drew Chadwick, (Født den 1. oktober, 1992


Se også[rediger | rediger kilde]

http://www.youtube.com/user/EmblemThree?feature=watch https://twitter.com/EmblemThree http://www.emblem3.com/splash

Referanser[rediger | rediger kilde]

Mal:Https://en.wikipedia.org/wiki/Emblem3