Diskusjon:Xylitol

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

I Finland ha forskere i 70talet bevist att Xylitol kan forminske karies ( t.ex.: Kauko Mäkinen )og amerikanske og tyske tannleger ha oppdaget att ren Xylitol kan forhindre fullstendig karies og mange tannkjøttssjukdomer.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=3166474&query_hl=2&itool=pubmed_docsum http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=8281565&query_hl=2&itool=pubmed_docsum

På grund av det høye pris av xylitol pastiller og tugges, kjøpte jeg ren xylitol . Det er en pulver som ser ut som sukker, smaker lik og lukter ikke. Jeg prøvde en half teskje full av xylitol ( 3-5 gramm), beholde det 3 minuter inne i munnen og spytte ut. Resultatet var utrolig: Tennene mine ha varit glatt, mer glatt enn etter bruk av tannpasta og tannbørste. Jeg gjentog disse "xylitol-skyllinger" mange uker, til minst 2 ganger var dag, brukte somme tider også tannbørste i tilleg og pussete med min egen spytt og xylitol istedenfor tannpasta. Da bli tennene enda renare en uten å børste. Jeg kontrollerte med tanntråd og spesialfarge om tennene er virkelig bra pusset på disse uvante måte: Det var alltid sant, jeg ble forbauset .Etter tre måneder av bruk snakkte jeg med familie og venner. De som ha prøvet xylitol opplevte uten unntak det samme som jeg. Flere ha varit mye skeptisk, spurte om det finns beviser brukte ikke xylitol og hade ingen suksess. Nu har vi brukt xylitol for 5 år siden, resultat: Ikke nye huller, ikke lengre tannskjøttsbetennelse .

Man kan kjøpe xylitol i Norge i helsekostbutikker ( xylitol eller Bjørkesød ) og t.ex.Dentacare pastiller som inneholder 90% xylitol .

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Xylitol. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 22:34 (CEST)[svar]