Diskusjon:XML

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Utsagnet om at de særnorske tegnene æ, ø og å ikke kan brukes i navn på XML 1.0-komponenter (elementer eller attributter) er blitt fjernet samt "rettet" i eksemplet. En forklaring etterspørres. --Event 8. jan 2006 kl.03:59 (UTC)

Utsagnet er fjernet fordi det ikke stemmer. World Wide Web Consortiums XML-spesifikasjon er den autoritative kilden til reglene for hvordan element- og attributtnavn kan utformes. Begge er definert til å være XML-navn, som kan inneholde de fleste Unicode-tegn, inkludert norske bokstaver. Torad 8. jan 2006 kl.11:17 (UTC)

Jeg fikk en melding om at det var spam i artikkelen (http: // chinese-school.netfirms.com). Det var hentet fra engelsk wiki. I ettertid ser jeg imidlertid at dette ikke var spam likevel. Men nå er det umulig å legge det tilbake. --EirikE 3. nov 2006 kl. 15:36 (UTC)

«Extensible Markup Language» vs. «eXtensible Markup Language»[rediger kilde]

Ifølge The Correct Title fra XML.com er det korrekte navnet «"Extensible Markup Language". "eXtensible Markup Language" is just a spelling error.» Det samme ser man her XML Recommendation fra w3.org. nsaa 14. mar 2007 kl. 21:40 (CET)