Diskusjon:W.V. Awdry

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:W. V. Awdry»)

Kildene til denne teksten er for det meste andrehåndskilder. Så siden kan være en ganske usikker side. Så langt eg vet, er det meste rett.

Burde det stå i teksten at kildene som er brukt, sannsynligvis er andrehåndskilder? Bør det nemnest at teksten er en nokså usikker? Dette usignerte innlegget ble skrevet av SodorEngine (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei, SodorEngine. Referansene i artikkelen er lagt til av meg ved mine tre redigeringer i juni 2013. Jeg vet ikke riktig hva du mener med «andrehåndskilder»? Referansene 1 (Sibley) og 5 (Jones) er signerte artikler i ledende britiske aviser, og Sibley står jo også bak biografien om Awdry. Referanse nr 4 (Eccleshare) er en kjent britisk barnebokkritiker. Dette er den type referanser som Wikipedia liker og anbefaler, men jeg er enig i at vi ideelt sett også burde hatt flere litteraturhenvisninger fra Sibleys bok og andre litteraturhistoriske og litteraturkritiske studier.
Hvis det er enkeltopplysninger eller enkeltpåstander i denne artikkelen her som du mener er spesielt «usikre», så kan du merke disse setningene eller avsnittene med {{trenger referanse}}, så skal jeg se om vi kan hjelpe hverandre å gjøre artikkelen bedre; enten ved å endre og omformulere eller ved å tilføye referanser som underbygger teksten. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 13. sep 2013 kl. 20:15 (CEST)