Diskusjon:Vor Frelsers kirke (København)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Markere tekst med avvikende farge[rediger kilde]

Denne artikkelen er så lang som et vondt år ;-) og det er vanskelig å se hvor den danske teksten starter. Jeg har sett i andre artikler at man kan merke uoversatt tekst med en annen farge. Noen som vet hvordan? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 7. nov 2009 kl. 21:35 (CET)

Enkelt og greit, bare følg eksempelet på {{Uoversatt-start}}, mvh Profoss 7. nov 2009 kl. 21:38 (CET)
Tusen takk! Anne-Sophie Ofrim 7. nov 2009 kl. 21:42 (CET)

Forbedring av artikkelen[rediger kilde]

Jeg kom tilfeldigvis over artikkelen i begynnelsen av november 09. Mesteparten av den var da fremdeles på dansk etter at den var blitt opprettet i oktober 08. Jeg kunne ikke se på at den var slik og har derfor nå oversatt den til norsk. Imidlertid fortjener artikkelen mer gjennomarbeidelse både språklig og faglig. Artikkelen er en AA på dansk, hvor den er hentet fra. Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 10. nov 2009 kl. 14:50 (CET)

Jeg har gjennomgått artikkelen, endret setninger/korrigert skrivefeil/fornorsket osv.og har nå fjernet opprydningsmerket. Personlig synes jeg det er litt rotete med bilder også på venstre side, men lar artikkelen være som den er mht.det.Anne-Sophie Ofrim 8. des 2009 kl. 16:54 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vor Frelsers kirke (København). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 14:28 (CEST)[svar]