Diskusjon:Vincenzo Vinciguerra

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Den 4. august 2001 var jeg på ferie i Nord-Sverige. I juni 2002, forklarte jeg Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) i Norge hvordan alle våpen som svensk politi beslagla under razziaene i Stockholm, egentlig fant veien fra Litauen til Sverige, i følge den «eldre garde» innenfor Stay Behind» i Sverige, som deltok i den finske vinterkrigen. I 2000 besøkte han, for første (og siste) gang i sitt liv Norge (gjennom en kjøretur), fra Sverige til Rana Sykehus, i Mo i Rana, Norge, for å møte min far på dødsleiet, og ga en millitær honnør til sykepleierne. Den 5. august 2001 skrev NRK-Text-TV at:

SPRENGLADNING MOT BÆRPLUKKERE

Svensk Politi står uten spor etter den eller de som natt til igår plasserte

en sprengladning under bilen til de to bærplukkerne fra Litauen i Nord-Sverige.

De to mennene i 25-års alderen lå og sov i bilen, men slapp fra opplevelsen uten alvorlige skader, opplyser Politiet i Gällivare til Aftonbladet. Mennene hadde vært i Sverige i to uker for å plukke bær, da de ved 2-tiden natt til igår ble utsatt for det politiet betegner som et drapsforsøk.

Bilen ble nærmest totalvrak.

Undres på om (hjelpesløst) svensk politi fortsatt mangler spor, og trenger puslespillbrikker av de som «var der». Jeg ble politianmeldt (2002) som «ansvarlig» for bilbomben i Nord-Sverige i 2001, og assosierer dette med artikkelen. Like etter 4. august, ble hán som overlevde vinterkrigen – som ingen brødre overlevde (psykisk), og som hadde samlet menneskeknokler fra sin minerydding i Finland, funnet drept i en blokkleilighet i Umeå.

Når politiet i Stockholm oppsøker sakesløse personer født i Estland, som deltok i krigen i Ingermannsland, og som under den uventede arrestasjonen sparket tøflene til en soldat fra Ingermannsland, bør de tenke mer enn tre ganger hva de egentlig holder på med ! Ranværing 1. juli 2009 kl. 02:25 (CEST)