Diskusjon:Verdensmesterskapet på ski, nordiske grener

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Navngivning[rediger kilde]

Jeg er litt usikker på navngivningen av denne artikkelen. Etter å ha lagret første utkast, søkte jeg på Google etter «verdensmesterskapet i ski». To treff. «Verdensmesterskapet ski» ga imidlertid flere treff. Det er den ene tingen. Den andre tingen er kanskje at «nordiske grener» bør være med, slik at den komplette tittelen blir «Verdensmesterskapet på ski, nordiske grener». Hva mener dere? --Toreau 27. feb 2005 kl.20:09 (UTC)

Det er en klar fordel å ha med nordiske grener i tittelen, ja. Etter hvert kommer det nok parallelle artikler om alpin-VM, og da er det greit å ha dette skillet (VM på ski, alpint/alpine grener og VM på ski, nordiske grener).
Da har jeg endret det. Bør kanskje lage en artikkel som tar for seg nordiske grener også, men jeg bør da muligens sette meg inn i det skikkelig først. Antar at begrepet har endret seg siden begynnelsen og frem til nå. --Toreau 27. feb 2005 kl.20:50 (UTC)
Etter vinterferien var det fint å se den flotte artikkelen om VM på ski i Oberstdorf, samt alle de nye idrettsbiografiene. Guaca 27. feb 2005 kl.20:30 (UTC)
Flott og flott, fru Blom. Resultatlister er jo forholdsvis enkelt å få med seg, og biografiene er som regel superstubber. :) --Toreau 27. feb 2005 kl.20:50 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Verdensmesterskapet på ski, nordiske grener. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. jul. 2017 kl. 13:23 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Verdensmesterskapet på ski, nordiske grener. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. nov. 2018 kl. 11:46 (CET)[svar]