Diskusjon:Forbundsdagsvalget i Tyskland 2009

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Forvirrende[rediger kilde]

Tabellen helt øverst til høyre ("Valget i Tyskland 2009") er forvirrende. Hva er forskjellen på "Forrige valg" og "Mandater før"? Hvorfor nevnes "mandatsendring" i sammenhang med Die Linke, Grüne og Piraten - men ikke i sammenhang med de andre partiene (CDU/CSU, SPD, FDP)? I følge tabellen fikk Piraten ved "Forrige valg" 0 mandater, dito 2009. Men "mandatsendring" er forbausende nok -1. --Happolati 5. okt 2009 kl. 13:30 (CEST)

Et innvalgt medlem fra SDP meldte overgang til Piratene undervegs i mandatperioden. Det må være forklaringen på -1. Men det spørs om ikke dette mandatet bør regnes til SDP, siden det var dette partiet han i utgangspunktet var innvalgt for. Lanse 7. okt 2009 kl. 13:02 (CEST)

Jeg mener det burde regnes til SPD. Og så er det en del andre åpne spørsmål. --Happolati 7. okt 2009 kl. 22:44 (CEST)

Jeg syns også at tabellen forvirrer mer enn den informerer. Jeg syns rett og slett at infoboks-formatet er lite egnet til å gjengi et valgresultat. Tabellen lenger nede i artikkelen gir den samme informasjonen og er i mine øyne lettere tilgjengelig. Hanno 8. okt 2009 kl. 19:40 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Forbundsdagsvalget i Tyskland 2009. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2017 kl. 11:14 (CEST)[svar]