Diskusjon:Uttale av nordsamisk skriftspråk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Selv om lydene z og ž er her beskrevet som "ustemt", de er klart stemt. Respektivt uttales de som z i italiensk speranza (dvs. [ʣ], ikke som ds, og j i engelsk jacal, John, osv., selv om kilden "Nordsamisk på ni minutt" gir andre lyder. Kunne så tabellen gi korrekte opplysninger, fordi jeg forstår ikke hvordan den må endres med «stemte» og «ustemte» kolonner. Korenyuk 4. mar 2007 kl. 13:38 (CET)

Eg har ikkje lagt merke til denne endringa før no. Korenyuk si redigering er feil (lydverdiane til z og ž i samisk er ikkje som i italiensk), og den opprinnelege versjonen av denne artikkelen er riktig. I tillegg til referanse til min eigen artikkel la eg også til referanse til standardgrammatikken, både siste versjon, og ein eldre versjon som er tilgjengeleg online. Trondtr (diskusjon) 16. des. 2013 kl. 10:52 (CET).[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Uttale av nordsamisk skriftspråk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 00:42 (CEST)[svar]