Diskusjon:Triviallitteratur

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen er litt ironisk-tendensiøs, synes jeg. Den burde kanskje vaskes til en mer nøytral stiltone.

Jeg lurer også på om triviallitteratur er en mer nøytralt navn enn kiosklitteratur. Mvh --MHaugen 8. des 2007 kl. 14:46 (CET)

Ja, førjulsvask og nøytralisering tas imot med takk. Det dreier seg antakelig bare om noen få formuleringer, om adjektiver, beskrivelser og påstander som kan dempes, forklares eller nyanseres uten at sakinnholdet blir fjerna. Artikkelen er delvis et lappverk av tidligere versjoner og stubber - og vi har fått med oss noen litt sleivete beskrivelser fra dem. Jeg foretrakk vel også triviallitteratur som hovedoppslag, og oppretta en artikkel under det navnet i et forsøk på å utvide og rydde, men andre har flytta teksten til det litt mindre tekniske kiosklitteratur. Det er det samme for meg.
Artikkelen trenger for øvrig flere konkrete eksempler på populære serier eller produktive forfattere. Du må gjerne bidra med din store litterære kunnskap. Wolfmann 9. des 2007 kl. 09:55 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Triviallitteratur. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. apr. 2019 kl. 04:10 (CEST)[svar]