Diskusjon:Trikvetra

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

På engelsk wikipedia har det vært innsigelser mot å bruke den tilsvarende, engelske betegnelsen til trikvetra på de tre sammenstilte, rettlinjede trekantene. Jeg har som plan å undersøke terminologien nærmere. Er det noen som har synspunkter på slik bruk av betegnelsen trikvetra?Hans C (diskusjon) 30. nov 2012 kl. 18:47 (CET)

Tilfeldig tilføyelse: Bruk av symbolet på norske mynter laget av eksilregjeringen under andre verdenskrig: http://roschberg.no/Resources/Files/product-images/Norske%20Mynter/50%C3%B8re/50ore1942lon.jpg Jeg fant bruken interessant, selv om jeg ikke har funnet noe spesifikt skrevet om akkurat den symbolbruken. --Sjarlatan (diskusjon) 28. des 2012 kl. 17:06 (CET)

Jeg har et par av disse myntene liggene hjemme og jeg har stusset over det samme. Jeg tror det viser tilbake til bruk av samme symbolet i jernalderen, se for eksempel. Profoss (kontakt) 28. des 2012 kl. 17:23 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Trikvetra. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 25. mar. 2023 kl. 02:02 (CET)[svar]