Diskusjon:Tlatelolcomassakeren

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Tlatelolcomassakren»)

Nå har jeg oversatt den engelske omtalen av Tlatelolco-massakren til norsk (den tidligere korte teksten var sannsynligvis ikke feil, bare for kort). Dette er et svært følsomt tema i Mexico, og det er vanskelig å vite hva som egentlig skjedde. De som vet noe mer: !Andale! Osopolar

Artikkelen må påføres referanser. Det holder ikke å vise til at «det er vanskelig å vite hva som egentlig skjedde». — Jeblad 2. jan 2008 kl. 02:38 (CET)
es:Movimiento estudiantil de 1968 en México har ganske mye. Noen spanskkyndige her kanskje? Mvh Tpb 2. jan 2008 kl. 02:43 (CET)
Det ser ut som om det står noenlunde det samme på den engelske og spanske artikkelen¨, så vidt min spansk bærer. Det ser heller ikke ut som om det er flere kilder. ?Otros?Osopolar

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tlatelolcomassakren. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. jul. 2017 kl. 06:21 (CEST)[svar]