Diskusjon:Tilknytningsomsorg

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Objektivitet[rediger kilde]

Ja den gir vel bare en side, for dette er forklaringen på hva dette er. Man kan vanskelig si at det er noe annet eller at det betyr noe annet enn dette. --Harry Wad (HTM) 30. jun 2007 kl. 03:13 (CEST)

  • Man kan heller ikke bare bruke den engelske utgaven heller, for her er det stor forskjell på praktiseringen, Man kan muligens legge inn skepsis til "filosofien" og enkelte punkter. Har lett en del etter slikt på norsk, men finne ikke noe jeg kan bruke som referanser. Får lete litt mer og få inn de "negative" røstene også. Det var jo jeg som startet denne artikkelen, hadde forresten gjemt den. --Harry Wad (HTM) 30. jun 2007 kl. 03:22 (CEST)
Kritikken fra en:wp bør innarbeides i teksten. At du sier at man driver en annen form her i Norge (mildere) er jo bare en udokumentert påstånd. Vi skal beskrive fenomenet på norsk. Teksten er av en slik art i dag at den bør slettes om ikke det påføres referanser på alle (de til dels sterke utsagnene som at samsoving _minsker_ risikoen for krybbedød, se denne referansen som sier stikk motsatt [1] (dette er en halvoffentlig forskningsstiftelse) som sier "Samsoving, når mor har røykt i svangerskapet og/eller mor eller partner røyker etter fødsel øker risiko for krybbedød.") nsaa 30. jun 2007 kl. 11:14 (CEST)

Rettigheter[rediger kilde]

På grunn av kravene i GFDL trengs det en tillatelse der Line Tamara Waagbø eksplisitt sier at publisering under den lisensen aksepteres; tillatelse til gjengivelse er ikke nok ettersom det også skal være tillatelse til videre modifikasjon under GFDL-vilkår. En slik tillatelse kan sendes til OTRS, så blir det lagt inn lenke på diskusjonssiden til den slik at OTRS-personell kan sjekke den dersom behov skulle melde seg. Alternativt kan den skrives om, og hennes artikkel kan oppgis som kilde. Cnyborg 30. jun 2007 kl. 03:33 (CEST)

Greit, har du en norsk mal på dette? Jeg skal se om jeg får tak i henne igjen, var ikke klar over dette når artikkelen ble skrevet.--Harry Wad (HTM) 30. jun 2007 kl. 03:52 (CEST)
Jeg kan også oversette reglene selv, og lenke til kilder.--Harry Wad (HTM) 30. jun 2007 kl. 03:56 (CEST)
Du kan godt bruke teksten fra Commons:Epostmaler. Der er det mulig med forskjellige lisenser, bare sett inn GFDL eller GNU FDL som valgt lisens. Cnyborg 30. jun 2007 kl. 04:06 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tilknytningsomsorg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. mar. 2023 kl. 00:02 (CET)[svar]