Diskusjon:Tilbake til fremtiden

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

syns det var viktig å få med at det var en del av en triologi. 01:52 3.apr 2005 RealLive

Enig. Filmen avslutter jo med «To be continued…» og det var tydelig meningen helt fra starten at det skulle være tre filmer. Og jeg kan ikke huske å ha sett en filmtrilogi hvor filmene henviser så mye til de foregående som med disse filmene. De tre filmene er virkelig flettet inn i hverandre. –Peter J. Acklam 3. apr 2005 kl.08:22 (UTC)

Executive Producer[rediger kilde]

Jeg mener det bør stå at Steven Spielberg er Executive Producer av trilogien og har skrevet det inn et par ganger, men det blir slettet av Duffman... På coveret står det Steven Spielberg presenterer "Tilbake til fremtiden", og han står oppført som Executive Producer... Kom i skade for å skrive at han var regissør av trilogien, men det er selvfølgelig feil...

Jeg slettet det kun siste gang; det var noen andre som slettet det tidligere. Det er fint slik det står nå. --–Duffman 3. apr 2005 kl.19:59 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tilbake til fremtiden. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. apr. 2019 kl. 18:33 (CEST)[svar]