Diskusjon:Thor Hushovd

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg reverterer til forrige versjon. Den nyinnførte faktaboksen inneholder ingen ny informasjon. Dersom slike faktabokser skal brukes på sportsutøver-sider generelt på Wikipedia, bør det uansett tas opp til drøfting. Ståle 4. mai 2006 kl.08:51 (UTC)

OL/nyheter[rediger kilde]

Jeg bare lurer på én ting: Er det virkelig riktig og encyclopedisk å utvide artikler med generelle nyheter rundt en persons karriere, som ikke vil være av historisk interesse i et leksikon? Jeg tenker da for eksempel på det nylige tillegget i artikkelen om Thor Hushovd, der det er skrevet: Hushovd stiller ikke til Sykling under Sommer-OL 2008. Grunnen er at han rett og slett var for sliten til å stille opp etter Tour de France og med sykdom, fant han ut at han måtte droppe OL.

Avsnittet er nå det første etter den generelle introduksjonen av personen, og virker liksom litt som "siste nytt". Jeg mener ikke at det er uvesentlig informasjon, men da burde den kommet som en del av Hushovds OL-historie, skrevet i preteritum, og jeg mener at det da mest sannsynlig kun ville stått at han ikke stilte til OL i 2008. I det minste burde vel slikt stå helt til slutt i artikkelen eller historikken.

Jeg spør mest fordi jeg lurer - og ikke fordi jeg irriterer meg grønn over dette! (Det noenlunde samme tilfellet om OL finner man i artikkelen om Kurt Asle Arvesen. Der står det at han stiller til OL 2008, men det er såpass langt nede i artikkelen at det ikke gir den samme forstyrrende effekten. Dessuten vil jo den setningen bli erstattet av et resultat etter hvert.)

Jeg kunne jo bare gjort dette om slik jeg mener det er best, men i dette tilfellet ble jeg litt nysgjerrig på hva folk mener.

Mvh Kriztobal 5. aug 2008 kl. 20:14 (CEST)

Enig med deg om plassering og form. Etter min mening er det viktig at det står at han var uttatt til OL-08, men at han trakk seg. For ettertiden er det interessant, ellers vil man lure på hvorfor en som var aktiv i 2008 og endog hadde etappeseier i TdF-08 ikke deltok i OL for Norge. mvh, Apple farmer 5. aug 2008 kl. 21:01 (CEST)
Det er ikke uvanlig at opplysninger blir lagt inn når de dukker opp i en umoden stil som en nyhetsformidling og at artiklene må redigeres fortløpende i henhold til retningslinjer for wp og standarder for øvrig. SOA 5. aug 2008 kl. 21:16 (CEST)

Meritter[rediger kilde]

Hei, med en så fyldig merittliste som det Hushovd etterhvert har opparbeidet seg, så lurer jeg på om det er hensiktsmessig å nevne en 4.plass i E3 Prijs Vlaandern. Helt ok hvis han hadde vært på podiet, men en 4.plass kan vel neppe være noe Hushovd og andre går å husker på. Hadde det veldig tidlig i karrieren hans så hadde det vel vært greit, men ikke så sent som nå. Noen synspunkter? Lillebo88 Dette usignerte innlegget ble skrevet av Lillebo88 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det er et meget godt spørsmål. Jeg vil gå lenger, og si at alle disse andreplassene heller ikke bør stå i denne oversikten. Andre syklister har bare seire med, og jeg ser ingen grunn til at vi skal informere om alle andreplasser her. Og selvsagt heller ikke tredjeplasser. 3s 29. jul 2009 kl. 11:29 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Thor Hushovd. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. apr. 2019 kl. 00:05 (CEST)[svar]