Diskusjon:Ramones

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:The Ramones»)
Artikkelen Ramones er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
RStubb Stubb Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Rstubb-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.


Det var egentlig ikke ramones som oppfant punk. Det var allerede band som Iggy and The Stooges og Dead Boys. Så å si at Ramones oppfant punken er feil. Ramones var det mest populære punkbandet.

Punken som vi kjenner den var influert av mange artister og band i forskjellige sjangere så det blir feil å alene kreditere Stooges og Dead Boys. Basert på platesalg var heller ikke Ramones spesielt store. Den eneste platen som har nådd gullstatus er samlealbumet Ramones Mania.

Anorexorcist 29. apr 2007 kl. 16:28 (CEST)

Men de var inspirert av Iggy Pop! Derfor regnes Iggy som "gudfaren" av punk. Johnny, Joey og Dee Dee ble venner fordi alle likte Stooges (Iggy). Da de bestemte seg for å lage et band var Iggy deres store inspirasjonskilde.

Ramones, ikke The Ramones[rediger kilde]

Bandet heter virkelig ikke The Ramones. Se samtlige platecovere av bandet. Det står bare "Ramones" på samtlige.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 212.251.179.170 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Feil navn på bandet, de het(er) Ramones, uten "The"!Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.234.217.14 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Har lagt inn flytteforslag.-- Telaneo (Diskusjonside) 25. sep. 2015 kl. 15:51 (CEST)[svar]