Diskusjon:Terry Pratchett

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Tidligere anbefalt artikkel Terry Pratchett var en anbefalt artikkel, hvilket betyr at den tidligere ble vurdert som spesielt lesverdig, til inspirasjon for andre tekster og noe av det beste Wikipedia kunne by på. Artikkelen holder imidlertid ikke lenger den standard som forventes av slikt innhold. Se denne diskusjonen for en begrunnelse av artikkelens revurdering.

AA-vedlikehold[rediger kilde]

AA-vedlikehold: Jeg synes denne artikkelen må utvides og oppdateres for å holde standearen til AA-artkler i dag. Lillingen 6. jun 2008 kl. 23:53 (CEST)
Jeg tror det er nødvendig å være mer spesifikk på hva som mangler eller ikke er godt nok. --MHaugen 7. jun 2008 kl. 01:10 (CEST)
Litt kjedelig med bare et bilde (selv om det er en biografi), lite tekst under hver enkelt overskrift så artikkelen ser tynn ut og mange røde lenker Ariakas 6. okt 2008 kl. 08:17 (CEST)
Fjerner "trenger vedlikehold", ettersom det ikke var påvist spesifikke mangler. MHaugen 16. des 2008 kl. 23:35 (CET)

AA-vedlikehold: Artikkelen mangler oppdaterte opplysninger om forfatterenes bøker, den har alt for kort innledning, enormt mange røde lenker, er overdisponert, har svært lite informasjon om Discworld og en for dårlig biografi-bit. Kort sagt: Den hadde ikke blitt AA i dag. 3s 2. nov 2009 kl. 23:51 (CET)

Nedgradert av MHaugen 5. mai 2010 kl. 09:03

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 19:33 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Terry Pratchett. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. mar. 2021 kl. 19:22 (CET)[svar]