Diskusjon:Tarot

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Til Meco: Jeg synes divinering er et kunstig ord på norsk. Jeg foreslår spådommer eller forutsigelser. Dessuten synes jeg du er rimelig kjapp til å komme med tillegg når du ser av historikken at det kommer mer. Addakon 19. apr 2006 kl.18:51 (UTC)

Jeg tar det til etteretning. Det fins for øvrig en egen mal til bruk på sider man helst ikke vil at andre skal gjøre endringer på pga. pågående arbeid, men den er nok helst ment for større prosjekter. __meco 19. apr 2006 kl.19:09 (UTC)
Jeg synes pågående arbeid banneret var overflødig. Men jeg er fortsatt såpass uerfaren at jeg ikke skjønner hvor fort folk tar tak i nye artikler. Jeg regner med å putte opp historikken litt senere i kveld, så jeg anså det å legge ut et banner som unødvendig. Men folk er altså kjappe her. Addakon 19. apr 2006 kl.19:17 (UTC)

"Opprinnelig ble tarotstokkene brukt til spill, men de brukes nå stort sett som et redskap for spådommer." Dette er ikke akkurat det jeg har hørt.. Hvem sier at det først ble brukt til det, og at det ikke bare var et annet bruksområde, evt en måte å skjule den egentlige betydningen? 84.48.123.67 2. mai 2008 kl. 19:20 (CEST)[svar]