Diskusjon:TONO

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Sensur av kritikk?[rediger kilde]

2007 jan 29. har brukeren Cato gått inn og fjernet nesten all wp-struktur og wiki-formatering. Interne lenker til relevante artikler på Wikipedia ble erstattet med eksterne lenker til TONOs hjemmesider, og avsnittet om kritikk som har vært rettet mot TONOs metoder i pressen har blitt fjerna. Siden brukeren ikke har gjort noe med noen andre artikler enn denne, er det mulig dette er utført av en TONO-ansatt. Har gjenoppretta det meste av tidligere artikkel, og håper så drastiske endringer i artikkelen blir diskutert på denne siden først H@r@ld 30. jan 2007 kl. 07:55 (CET)

Jeg lurer på om ikke det er bedre å tilbakestille artikkelen til siste versjon av Wolfmann. __meco 30. jan 2007 kl. 08:01 (CET)
Trur den er noe bedre i nåværede versjon etter å ha henta tilbake det som var + noen av endringene til Cato som ikke hadde karakter av sensur. --H@r@ld 30. jan 2007 kl. 08:19 (CET)
Den er satt på overvåking av vandalismeboten. — Jeblad 30. jan 2007 kl. 09:11 (CET)

All tekst under overskriften "virksomhet" i artikkelen ser ut som den er sakset ut av TONOs eget selvskrytskriv. "TONO følger nøye med på den teknologiske utviklingen og sørger for at rettighetshavere får...". I hvilket leksikon finner man denslags prat?

Objektivitet[rediger kilde]

Denne artikkelen bærer preg av å være et infoskriv fra organisasjonen og bør ryddes slik at den blir mer objektiv. — Jeblad 3. jun 2009 kl. 17:50 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen TONO. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 06:22 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen TONO. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. apr. 2019 kl. 20:13 (CEST)[svar]