Diskusjon:Susning.nu

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Forklaringa først kunne kanskje vært enda tydeligere og enklere formulert? Hva er susning.nu? Et svensk internettsted med leksikalske artikler, redigert av brukerne på samme måte som wikipedia? Kanskje noen kunne forklare dette kort slik at den uinnvidde slipper å måtte søke videre for å forstå første setning? Ellers veldig bra! Wolfmann 3. jan 2006 kl.19:07 (UTC)

Bedre nu? (pun intended) =) Jon Harald Søby 3. jan 2006 kl.19:15 (UTC)
Joda, det var bedre. Tror det er viktig at artiklene innledes med korte forklaringer eller definisjoner av ordene. Forklaringene må være presise, men samtidig så enkle at ideelt sett alle kan forstå innholdet og grunnbetydningen. Da bør en unngå fremmedord og faguttrykk, men prøve å finne gode synonymer som er lettere å skjønne. Ser at flere wikipediaskribenter slurver og forutsetter at leserne veit hva oppslagsordet egentlig betyr og innebærer. En kan jo tenke seg at en skal forklare noe til et uerfarent barn eller noen med begrensa kjennskap til norsk språk og kultur. Forresten flott at du bidrar så mye. Imponerende! Godt nytt år fra Wolfmann 4. jan 2006 kl.05:22 (UTC)
Ja, jeg er enig. La sist merke til det på Kosovo. Lurte på hva Kosovo var (selvstendig land eller autonom region eller noe annet), men blei ikke noe klokere. ANgående denne teksten bare oversatte jeg direkte fra svensk; de burde kanskje forandre litt der også. Jon Harald Søby 4. jan 2006 kl.06:58 (UTC)