Diskusjon:Statens helsetilsyn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Til administratorene. Jeg viser til diskusjonen om fletting på Helsetilsynet i fylket, som er bakgrunn for at denne artikkelen sperret for redigering for oss vanlige brukere. Statens helsetilsyn skal på et stort møte i neste uke vise frem Wikipedia-artikkelen sammen med nye språk på nettstedfet vårt www.helsetilsynet.no. Da er det krøkkete hvis vi ikke har koplet på de nye språkene som blir ferdig til dess (russisk, arabisk, kinesisk, finsk, spansk, samisk) i venstre spalte her. Vi ønsker også å legge inn logoen vår og et bilde av direktøren. Kan det la seg gjøre selv om diskusjonen om fletting foregår? Brukerdiskusjon:Helge Høifødt 15. aug 2006 kl. 15:09 (UTC)

Jeg har avskyttet den. Jeg forstod at grunnen til beskyttelsen var at flettingsmerket ble fjernet, jeg vil derfor be om dette merket får stå i fred til det er blitt enighet om hva som skal gjøres med den andre artikkelen. Legg også merke til at bilder må utgis under en av våre lisenser, og helst lastes opp på http://commons.wikimedia.org Kph 15. aug 2006 kl. 13:16 (UTC)

Bare for ordens skyld - redigerer helsetilsynet artikkel om seg selv? ZorroIII 15. aug 2006 kl. 13:56 (UTC)
Redigerer Statens helsetilsyn artikkel om seg selv? Både ja og nei, mest nei: Jeg begynte som bruker å redigere på artikler om strøket jeg bor i, det gjør jeg stadig, se brukerloggen. Jeg ville uansett, som privatperson og hjemmefra, ha utvidet artikkelen om arbeidsplassen min, Statens helsetilsyn, og stoff knyttet til den (gamle helsedirektører m.m.). Utforming av noen av disse jobbrelaterte artiklene er diskutert med de rundt meg på jobben (se særlig bruker Ingulfse) og slik sett kan man si at institusjonen har publisert om seg selv. Jeg gjør stadig arbeid på dette ubetalt hjemmefra på linje med annet wiki-arbeid. Hvor på Wikipedia kan jeg lese policy om dette? Jeg ønsker ikke å gjøre noe som kan gi noen grunn til å stille spørsmålstegn ved måten det er gjort på. Brukerdiskusjon:Helge Høifødt 17. aug 2006 kl. 15:22 (UTC)
Det er ikke ulovlig å redigere sider som man er personlig innvolvert i. Det har Jimbo gjort om seg selv. Og flere på norske Wikipedia har redigert sider om seg selv eller bedrifter de er tilknyttet. Så lenge dette skjer i åpenhet og man følger Wikipedias rettningslinjer er det ikke nødvendigvis et problem. Saken er at enkelte har stilt spørsmål ved er om det faktisk er heldig og om det skjer upartisk. Min mening er at så lenge Wikiepdia er basert på åpenhet og redigeringen ikke er uheldig og ikke partisk er det heller ikke et problem. --Finn Bjørklid 17. aug 2006 kl. 13:38 (UTC)

Ikke flettes. Denne siden er for viktig til å flettes inn i artiklene om helsetilsynet i fylkene. Det er leksikalsk fornuftig å ha informasjon om statlig nivå på dette, ikke minst i en tid hvor det i media ofte kommer klagesaker på medisinsk behandling for eksempel på sykehusene, som jo eies av staten og ikke fylkene. Fjern flettemerket snarest! --Harald Haugland 24. aug 2006 kl. 07:26 (UTC)

Jeg tror du har misforstått. Helsetilsynet i fylket er en del av fylkesmannsembedene, og dermed også statlig. Det er ikke fylkeskommunalt. Se forøvrig Diskusjon:Helsetilsynet i fylket. -- Duffman, 24. aug 2006 kl. 07:34 (UTC)
Jeg har sett på Diskusjon:Helsetilsynet i fylket, og det som står der gir meg ikke grunnlag for å endre mening. Det er grunnlag for to forskjellige artikler. Flettemerket bør fjernes. --Harald Haugland 24. aug 2006 kl. 08:18 (UTC)
Det er gått fem uker siden siste innlegg i diskusjonen. Hva er skikk og bruk for å avslutte en diskusjon der argumentene er kommet frem og diskusjonen ebber ut? Tar administratorene en beslutning? Helge Høifødt 3. okt 2006 kl. 07:48 (UTC)


Helt uencyclopediske utfall[rediger kilde]

Samsons endringer 16. mars består av kritikk fra et følelsesladet personlig standpunkt. Dette hører ikke hjemme i et leksikon. Jeg foreslår at noen erfarne brukere / administratorer vurderer dem. Jeg synes de nye avsnittene bør slettes. Helge Høifødt 16. mar 2007 kl. 19:13 (CET)

18.3. har Samson lagt inn enda flere usaklige utfall som bør tilbakestilles. Påstandene om de ansattes yrkesbakgrunn er udokumentert og fullstendig gale, og endringene 16. og 18. bør tilbakestilles.Helge Høifødt 18. mar 2007 kl. 10:31 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Statens helsetilsyn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. mai 2018 kl. 19:13 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Statens helsetilsyn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. apr. 2019 kl. 18:34 (CEST)[svar]