Diskusjon:Sparegris

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Gris eller bøsse?[rediger kilde]

Burde ikke også vår artikkel ha den mer overordnede tittel "Sparebøsse", så den kunne omfatte mer enn grisene? Se på dagens danske artikkel 2011-05-03. NAPkjersti 3. mai 2011 kl. 12:36 (CEST)[svar]

Syns det høres ut som et godt forslag. - Soulkeeper (diskusjon) 18. okt 2012 kl. 13:37 (CEST)
Enig. Synes også det er utrolig at denne kompisgjengen med Orland og Finn Bjørklid fjerner linker til norske sider for å ha linker til engelske sider som ikke har noe bidragsinnhold. Kanskje samme person med forskjellige innlogginger. I tillegg valgte Finn Bjørklid å slå til og slette en helt annen legitim side, bare fordi den var bidratt fra min bruker. Jeg lar heretter det norske wikipedia forbli dårlig, da den tydeligvis skal styres av norske bygdeoriginaler. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Synonymer (diskusjon · bidrag) 25. okt 2012 kl. 15:55 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)
Lenken du la inn i artikkelen var tilnærmet verdiløs for Wikipedia, da den utover tekst som allerede sto i Wikipedia-artikkelen inneholdt veldig tynt med informasjon, annet enn en reklame-lenke (som attpåtil ikke fungerer), samt akkurat passe mye referanseløs tekst til effektiv SEO. Jeg skjønner derfor godt at den ble fjernet, og stusser ærlig talt over at ikke du skjønner det samme. Hvis du med den «helt legitime» slettede siden mener brukerdiskusjonssiden din, som innehold lite annet enn spekulasjoner om preferansene til en annen bidragsyter, så har du nok et litt spesielt syn på hva som er «helt legitimt». Alt i alt: Hvis personangrep og dårlig skjult spam er det eneste du har å bidra med, så er det like greit at du lar «norske» Wikipedia forbli «dårlig». Ikke la døra treffe deg på vei ut. - Soulkeeper (diskusjon) 25. okt 2012 kl. 16:48 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sparegris. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. aug. 2023 kl. 15:55 (CEST)[svar]