Diskusjon:Sosial bokmerking

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne var litt kryptisk. Jeg tror det er lurt å forklare begrepene med noen vanlige stikkord slik at ikke-teknologer og data-amatører også forstår. Nå forutsetter det at leseren kjenner grunnbegrepene fra fagfeltet fra før. Wolfmann 9. mar 2007 kl. 12:27 (CET)

I og med at de leser denne artikkelen på nettet, må en ta for gitt at de vet hva et bokmerke er. Ellers er det vanskelig å forklare en ny nett-tjeneste, faktisk enklere å ta den i bruk. Så WP-artikkelen er vel mest for å skape et norsk begrepsapparat for å beskrive hva ting heter på slike nettsteder. Er selvfølgelig takknemlig for alle (mer konkrete) forbedringsforslag. H@r@ld 9. mar 2007 kl. 12:48 (CET)
Jeg er nettbruker og alminnelig oppdatert, men synes dette likevel er uklart. Hva menes med bokmerking? At søketjenester registerer antall treff på en gitt nettside eller merking av internettsider som den enkelte brukeren gjør i nettleseren på sin datamaskin? Det kan være vanskelig å skrive enkelt, presist og forståelig, men kommunikasjon og formidling er hovedprinsipper i wikipedia. Vi kan selvfølgelig ikke ta for gitt at alle er informert om alt og vet det samme som oss. Jeg skjønner ikke artikkelen, og trenger en bedre forklaring. Så hvis du kunne prøve litt til, hadde det vært fint. Del opp lange setninger og forklar grunnleggende begreper kort. Vær gjerne konkret. Lykke til! Wolfmann 9. mar 2007 kl. 14:05 (CET)
Endret innledninga sjøl for å forklare tydeligere. Tror det er lettere å skjønne nå. Wolfmann 22. mai 2007 kl. 22:08 (CEST)[svar]