Diskusjon:Sommer-OL 2004

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Oversatte siste del. Men det er likevel MYE mer på den engelske versjonen, det er sikkert fordi noen kopierte en gammel versjon hit (som var ny da den ble kopiert)...

Men vi trenger kanskje ikke så nøye beskrivelse av dette likevel.

Syns noen burde danne en gruppe for å få fikset OL-sidene ordentlig. Det er ikke noe ordentlig system. Er villig til å bidra, men orker ikke gjøre alt alene ;) Espenhh 28. okt 2004 kl.00:33 (UTC)

Bra jobbet! --Duffman 28. okt 2004 kl.00:38 (UTC)
La til litt om maskotene. Om noen orker kan de sikkert oversette det om avslutningsseremonien som ligger på den engelske siden, men det er vel strengt tatt ikke nødvendig. Noen som er interessert i å hjelpe til med en opprydning av alle OL-sidene?
Jeg foreslår at dere går sammen og setter opp en prosjektside her: Wikipedia:Liste_over_underprosjekter Profoss 28. okt 2004 kl.01:11 (UTC)
Det er vel strengt tatt ikke noe "vi" enda :P. Har laget en Mal (Mal:OL), som kan plasseres nederst på alle sider. jeg vil forsøke å rydde litt her og der etterhvert, får se hvor mye og når jeg har tid :P. Uansett, det hjalp en del med malen ;) (digger maler!). Skal se om jeg starter et underprosjekt Espenhh 28. okt 2004 kl.01:42 (UTC)
Trenger ikke å være noe "vi", mangt ett prosjekt har startet med bare en person, og dere har i tillegg et fint, avgrenset mål. Profoss 28. okt 2004 kl.01:44 (UTC)
OK. Tror jeg venter litt med å lage en "prosjektside". Må nesten se hvor mye tid jeg har først. Dessuten er jeg tilhenger av å jobbe istedenfor å planlegge hva som skal gjøres. Sikkert ikke så lurt, men det er sånn jeg er :P Espenhh 28. okt 2004 kl.01:49 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sommer-OL 2004. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. nov. 2023 kl. 03:45 (CET)[svar]