Diskusjon:Snåsa

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er jo bare tull og synsing uten noe som helst dokumentasjon. En lang rekke av magiske mennesker? Riktig nok er Snåsa kjent for Joralf Gjerstad, men det er jo ingenting som tilsier at det har vært noe flere "magiske mennesker" på Snåsa enn i noe annet bygdesamfunn. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Bg (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

2 000 eller 11 000 (fiske)vann? nsaa (d|@|b) 8. aug 2006 kl. 12:26 (UTC)

Jeg har stor sympati for Snåsa, men finner ikke noe direkte belegg for kallenavnet "Norges navle". Det er urovekkende at når jeg gogler "norges navle" snåsa, så er denne artikkelen her det eneste notable treffet.

Statens kartverk og Turistforeningen ser ut til å mene at navlen ligger i ei myr øst i Steinkjer, på sørsiden av kommunegrensa mellom Snåsa og Steinkjer, jfr http://www.turistforeningen.no/article.php?ar_id=9055&fo_id=467. --MHaugen 5. des 2006 kl. 13:19 (CET)

Jeg fant det samme her: http://www.nettavisen.no/friluftsliv/article727670.ece (fra september i fjor) hvor det står:
«Norges geografiske midtpunkt ble offisielt åpnet på søndag. Nye målinger viser at punktet ligger i Steinkjer kommune, omtrent midt mellom Vakkerlifjellet og Skjækervatnet.»
Jeg har ikke funnet noe (bortsett fra Wikipedia) som omtaler Snåsa som Norges navle, det nærmeste stedet (bortsett fra Steinkjer) jeg har sett kalt Norges navle må være Trondheim, men det er mest spøkefylt. Jeg foreslår at opplysningen/påstanden fjernes. Det man har funnet er visst et "arealtyngdepunk", "Dette er beregnet ved at ett representasjonspunkt for hver kommune er multiplisert med tilhørende areal og deretter midlet."[1] Egil Bredesen 23. mai 2007 kl. 18:45 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Snåsa. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 16:12 (CEST)[svar]