Diskusjon:Skillingsvise

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Siden jeg ikke har fått noen forklaring på hvorfor artikkelen er klassifisert som uencyclopedisk, foreslår jeg den slettet, og jeg flytter min skrivelyst over i andre media. Velle

Du har fått noen svar på din egen diskusjonsside. Les litt der, og vent litt til du kanskje får noen flere svar her. Snoddy har vært svært raskt ute med å legge inn en mal her, men snoddy er også en relativt ny bruker. 193.212.132.34 6. mar 2007 kl. 16:15 (CET)
Gjennom å lete litt med utgangspunkt i Bruker:Velles tekst, har jeg fått lagt til interwikilenker. Da det var flere artikler på engelsk og tysk i tillegg til de jeg har brukt til iw, har jeg lagt de under se også. --Harald Haugland 6. mar 2007 kl. 17:02 (CET)

Hvorfor er referansen til Broadside (music) fjernet? Den er mer relevant for skillingsviser enn de to henvisningene som står nå.

Referansen er ikke fjernet, det er hovedlenken til engelsk som står der. Systemet fungerer slik at man har en lenke til tilsvarende artikkel på andre språk, de står i venstre marg. Dersom det er andre artikler på andre språk som kan belyse artikkelen, kan de legges i et avsnitt med Se også. Her kan også legges norske lenker som man ikke har flettet inn i teksten . Mvh --Harald Haugland 7. mar 2007 kl. 14:10 (CET)
PS. Om du skriver fire tilder (~), signeres innlegg på diskusjonssider. Du kan også få det til ved å klikke på redigeringsbryteren til høyre for den røde sirkelen på toppen av redigeringsvinduet. Det er lurt å bruke den for å se tid og dermed utvikling av tråden. --Harald Haugland 7. mar 2007 kl. 14:10 (CET)

Jag flyttade Bänkelsang från att vara en interwikisysterlänk till en Se også-länk, därför att den inte verkar att mer än delvis motsvara begreppet Skillingsvise. Kanske man kunde göra de:Flugblatt till systersida; men det står mer om politiska flygblad än om skillingtryck i den artikeln. Jörgen B 8. mar 2007 kl. 02:51 (CET)