Diskusjon:Skifilm

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i januar 2008, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.
Flyttet fra wikipedia:Sletting. Slettediskusjon utsatt etter ønske fra bruker:Pan1337. --EivindJ 4. jan 2008 kl. 11:14 (CET)

Har prøvd flere ganger å forbedre artikkelen, se revisjon, men brukeren som opprettet artikkel tilbakestiller meg … for å være ærlig så vet jeg ikke om artikkelen har livets rett i det hele tatt. Hvis det besluttes at den skal beholdes så må i hvert fall reklamestoff og uencyklopedisk stoff fjernes (se lenke til revisjon over). --EivindJ 4. jan 2008 kl. 10:41 (CET)

Du kuttet ned artikkelen min til noen få setninger.
jeg er ikke ute etter å reklamere, men å informere om denne
stigende sjangeren, jeg har rettet på artikkelen min flere ganger.
så jeg beklager at jeg tilbakestilte deg.
Kan vi diskutere hva som må vekk og ikke i stede?
- pan1337
Hei igjen Pan, beklager min litt forhastede slettenominering. Jeg fjernet alt som ikke hadde livets rett i artikkelen. Ønsker du å drive markedsføring for skifilm.no så er dette feil sted (i hvert fall så lenge nettstedet ikke er spesielt notabelt).
Det som er feil i artikkelen slik den står nå er følgende:
  • Den følger ikke Wikipedia:Stilmanual
  • Den inneholder fakta om nettstedet skilfim.no, mens det den egentlig burde gjøre er å inneholde informasjon om sjangeren skifilm.
  • Lenker til eksterne nettsteder kan samles nederst. Du kan legge ved en kort forklaring (én setning, til nød to) til lenken, men ikke flere avsnitt om nettstedet. Det grenser til reklame, og kunne antakeligvis blitt hurtigslettet.
Lykke til med redigeringen. Jeg skal gi deg en sjanse til å forbedre den, også kan vi ta en ev. slettedebatt senere. --EivindJ 4. jan 2008 kl. 11:20 (CET)
Jeg har nå redigert artikkelen igjen (denne gangen uten å ta i så hardt som første gang). Jeg mener fortsatt artikkelen bærer reklamepreg, og at alt om skifilm.no bør fjernes. Har du, Pan1337, noe mer å tilføre om skifilm som en sjanger? --EivindJ 4. jan 2008 kl. 11:43 (CET)
Etter min mening bør man heller diskutere innholdet i artikkelen først og når man har funnet ut hva som skal være med i den så får man avgjøre om den skal slettes eller ikke. Så lenge det foregår stadige endringer og tilbakestillinger så er det vanskelig å avgjøre om man skal slette eller beholde. (Ps pan: du signerer ved å skrive ~~~~) Reinhard Heydt 4. jan 2008 kl. 11:09 (CET)

En leksikonartikkel om skifilm som begrep skal være generell[rediger kilde]

Jeg har lagt til en interwiki-lenke til en side på engelsk wp som omhandler skifilm. Som man kan se er ikke fenomenet noe som er oppfunnet på denne siden av tusenårsskiftet. Det er listet opp skifilmer som er nesten 100 år gamle, og en person som Warren Miller, som dere finner lenke til på siden har holdt på å lage én film om ski- og snøbrettkjøring hvert år siden 1950... En artikkel på norsk wp skal være generell og ikke handle spesifikt om netttstedet og personene bak skifilm.no, som sannsynligvis ikke er notable i seg selv. Lykke til med å gjøre dette til en generell side om skifilm som fenomen. mvh, Apple farmer 4. jan 2008 kl. 18:30 (CET)

Hjertelig takk for iw-en, jeg oversatte like greit den engelske artikkelen over til norsk. Har fjernet informasjon om skifilm.no, og kun lagt den som en lenke med en forklarende setning etter. --EivindJ 4. jan 2008 kl. 19:30 (CET)