Diskusjon:Simpsons

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelsamarbeid Simpsons blir eller har blitt vurdert av andre brukere med tanke på forbedringspotensial. Se kommentarsiden.

 

Artikkelen Simpsons er en del av underprosjektet Simpsons, som jobber med å forbedre Simpsons-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
B Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på B-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Stubb etc.[rediger kilde]

Jeg må vel si at nå som jeg fjernet noe er denne en stubb (?). Når vi snakker om det jeg har gjort: Jeg flyttet rollene til figurer i The Simpsons. Det var jo det som var hele artikkelen... Det var greit?--Marcus 24. apr 2006 kl.18:21 (UTC)

Kategorier relatert Simpsons[rediger kilde]

Hvordan skal jeg inndele kategoriene? Kategori:Skribenter på The Simpsons er kanskje litt uaktuelt. Jeg har tenkt på en kategori: Kategori:vet-ikke-hva-jeg-skal-kalle-den-men-alle-de-menneskene-bak-the-simpsons. Det vil bli skribenter, produsenter, stemmer, skaper osv. Skal vi ha det sånn eller en kategori for hver; skribenter, stemmer, skapere, figurer osv... ? Trenger hjelp med prosjektet mitt. Jeg fant ikke særlig god grunn til å lage et underprosjekt om det da det kun er en tegneserie... Tja. Ha en fin dag ! Marcus 8. mai 2006 kl.20:10 (UTC) Manusforfatter, heter det. Jeg måtte fjerne det, var å flaut. Marcus 14. jun 2006 kl.14:33 (UTC)

Show runners??[rediger kilde]

Kan noen som er involvert i disse sidene være så snill å skrive denne overskriften på forståelig norsk ? "Liste over show runners på serien gjennom tiden:" --Stigmj 13. sep 2006 kl. 13:38 (UTC)

Det er meg det, vet du...! Se også samme oversrift på Orakelet. Jo altså det er de som er ansvarlige for hver enkelt episode. Soulkeeper mener det kan oversettes med Konferansier. Noe det sikkert kan og. For øvrig er show runner kun brukt i USA, så det er ingen lett ting å oversette med. En ting er ihvertfall sikkert: Det blir redirect når jeg oppretter Show runner/Konferansier. — Marcus 16. sep 2006 kl. 16:17 (UTC)


Ukesaktuelle?[rediger kilde]

I artikkelen står det at the Simpson tar opp nyheter fra den aktuelle uken, dette er selvsagt bare tullprat. Det tar 6 mnd og animere hver episode av the simpson så jeg kan garantere at de ikke vil vise ting som er ukesaktuelle i episodene. Men showene spiller ofte på ting i den politisk debatten men det er altså et litt mer langsiktig perspektiv en uke med tanke på hva lang tid det tar å lage hver episode.

--85.164.232.110 9. des 2006 kl. 15:31 (CET)

Takk for innspill. Selvfølgelig har du rett, og dette skal jeg straks rette opp. (Jeg har ikke akkurat muligheten nu, er på besøk) ϑ Marcus 9. des 2006 kl. 22:05 (CET)


Noe for Simpson?

Fant en karnevalsmaske på Madeira. Den stammer trolig fra Venezia, og har tradisjoner tilbake jeg vet ikke hvor lenge. Likheten slo meg ihvertfall. God jul, I`ll be back in a week!--Bjørn som tegner 22. des 2006 kl. 13:27 (CET)

Nja jeg vet ikke helt ;) I hvilket sammenheng da? Kjenner ikke historien til bildet.. :) Derimot kan du prøve å tegne Homer Simpson og legge det ut ;) Marcus 5. mar 2007 kl. 13:16 (CET)
Vil ikke være noen gledesdreper, men av pga. opphavsrett kan ikke selvlagde bilder av Simpsons-figurer legges ut dessverre. Anorexorcist 23. mai 2007 kl. 11:12 (CEST)[svar]

Opprydning[rediger kilde]

Hvorfor trenger artikkelen opprydning? Marcus 5. mar 2007 kl. 13:16 (CET)

Handlingen kan variere, men er som oftest som en vanlig situasjonskomedie – en figur eller byen får et problem han eller hun må løse. Når byen får et problem, kan ikke han eller hun løse det. Takk for at du spør. Det kan vel hende det er noe mer her eller der, men for tiden orker jeg ikke å gå igjennom det. Chrisglie 9. mar 2007 kl. 23:33 (CET)
Artikkelen trenger ikke opprydning. Finn en bedre passende tag. Marcus 10. mar 2007 kl. 11:35 (CET)
Da setter jeg heller en språkvasktag. Denne delen av setningen er feil: «en figur eller byen får et problem han eller hun må løse». Når denne delen av setningen er forandret til fordel for noe bedre, kan språkvasktagen fjernes. Chrisglie 4. nov 2007 kl. 04:18 (CET)

Setningen du nevner er ikke i artikkelen. Kanskje du mener: «en figur eller byen får et problem som må løses». Deadman 4. nov 2007 kl. 12:06 (CET)

Beklager. Jeg har sett på en gammel versjon av artikkelen. Chrisglie 8. nov 2007 kl. 00:22 (CET)

Hvem eier serien?[rediger kilde]

Er det slik at Groening eier serien, og lar Fox distribuere den, eller er det slik at Fox (NewsCorp) eier serien, og lar Groening etc lage den for seg? Ganske viktig med tanke på politiske poenger mv.

(The fact that your paranoid doesnt mean that they're not after you!)

Jrv73 18. aug 2007 kl. 21:13 (CEST)

Eksterne lenker[rediger kilde]

Antallet eksterne lenker er noe høyt, og kvaliteten på dem noe lav, synes jeg. Noen som har litt mer "makt" og anseelse her bør ta en titt på hvilke vi kan unnlate. Jeg la selv til snpp nyss, men mener at den har all grunn til å ligge der. Thwalle 17. sep 2007 kl. 22:54 (CEST)

Sider som ikke tilfører artikkelen noe bør ikke være der. De eneste vi egentlig bør ha er offisielle sider og imdb siden den inneholder mye info om bl.a. hvilke skuespillere som har vært med. Wikien er vel også grei å ha med... Zaarin 17. sep 2007 kl. 23:33 (CEST)

Familien[rediger kilde]

Jeg mener at avsnittet "Familien" bare bør inneholde omtale av de fem faste beboerne av huset. Det er uansett en lenke der til mer utdypende liste over rollefigurer. Hugo (som ikke er kanonisk med i det hele tatt, siden han bare er nevnt i THOH, og Herb bør absolutt fjernes. Grampa bør også fjernes. Noen enige/uenige? Thwalle 16. aug 2008 kl. 17:00 (CEST)

Enig at Hugo og Herb burde fjernes, men Grampa burde få være der. Burde Selma og Patty nevnes? De er jo ganske ofte med i episodene... — Jóna Þórunn 16. aug 2008 kl. 17:03 (CEST)

Hei! det står feil. homer 36år ikke 40. Og jeg kan ikke rette på det fordi han derre lars ip banna meg. Fordi jeg skrev 36.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Simpsons. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. jul. 2017 kl. 17:10 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Simpsons. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 25. jul. 2017 kl. 07:03 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Simpsons. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2017 kl. 02:29 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Simpsons. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. sep. 2021 kl. 00:07 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Simpsons. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. jan. 2022 kl. 06:19 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Simpsons. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. mar. 2023 kl. 05:11 (CET)[svar]