Diskusjon:Seleka

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ubegrunnet flytting[rediger kilde]

Artikkelen er uten redigeringsforklaring/grunngivelse flyttet fra Seleka til Séléka. Det er vel god redigeringsskikk å oppgi grunnen til at man flytter artikler?
Etter det jeg har klart å finne ut om språket sango, er ikke é i bruk i nyeste, offisiell ortografi (é benyttes heller ikke tekst i Wikipedia på sango, ser det ut til, annet enn i tekst på fransk). Etter Atekst å dømme, ser Seleka også ut til å være den navneformen norske medier (papir og web) benytter. Derfor la jeg artikkelen på Seleka (vel vitende om at andre språkversjoner, dog ikke fransk, har den på Séléka, og at dette også er en navneform som er i bruk, i alle fall utenfor Den sentralafrikanske republikk). Jeg kjenner lite til sango og kan godt ha tatt feil i dette, men jeg skulle gjerne hatt en forklaring på hva flyttingen til Séléka baserer seg på. Om ikke, foreslår jeg å omgjøre flyttingen. Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 10. apr 2013 kl. 16:34 (CEST)

Siden det ikke er kommet noen forklaring eller innspill på dette, flyttet jeg artikkelen tilbake til Seleka. Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 12. apr 2013 kl. 16:24 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Seleka. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. jan. 2022 kl. 22:31 (CET)[svar]