Diskusjon:Secret Intelligence Service

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

MI6 eller SIS?[rediger kilde]

Denne burde ligge under Secret Intelligence Service og ikke MI6 Siden jeg er litt fersk på Wikipedia overlater jeg det til noen andre. --Garyseven 22. apr 2005 kl.23:45 (UTC)

Den har ligget under det navnet (som er en omdirigeringsside til MI6 nå), men ble flyttet hit (eller tilbake hit, synes jeg å huske). Årsaken er at det er et prinsipp at artikler om ting som har flere kjente navn skal ligge under det som er mest brukt, ettersom de fleste lenkene vil peke dit. Et annet eksempel på det er Bill Gates (som starter med «William Henry Gates III»); det finnes en del slike artikler her. Smart av deg å ta det opp her før du gjorde noe, for det hadde antagelig resultert i at den ble flyttet tilbake, gjerne med en småskarp kommentar på diskusjonssiden din. Cnyborg 22. apr 2005 kl.23:53 (UTC)
Jeg mener denne bør flyttes til sitt offisielle navn, selvsagt med redirect. --–Duffman 17. okt 2005 kl.11:45 (UTC)
Jeg mener den bør ligge der den ligger nå. Den offisielle hjemmesiden heter da også http://www.mi6.gov.uk/, så det er tydelig at begrepet MI6 er vel innarbeidet. Mats Tande 17. okt 2005 kl.14:01 (UTC)
På en:wp har de lagt den på sitt offisielle navn. Jeg kan ikke se noen grunn til å gjøre unntak så lenge vi har redirect. Alle leksika bør bruke offisielle navn. --–Duffman 17. okt 2005 kl.14:57 (UTC)

Organisasjonen er vel nok kjent under sitt offisielle navn til at vi kan endre til det, altså SIS, MI6 bør selvfølgelig stå som omdirigering. Bemerk at tilsvarende artikkel på engelskspråklig Wikipedia ligger under Secret Intelligence Service. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 7. mar 2013 kl. 21:04 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Secret Intelligence Service. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 03:20 (CEST)[svar]