Diskusjon:Sangsvane

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Latinske navn[rediger kilde]

De fire første innleggene er kopiert fra Soulkeeper

Hvorfor driver du å fjerner latinske navn fra artiklene? JohnM 14. apr 2006 kl.23:50 (UTC)

Fordi de gjør teksten mer tunglest, og det er ikke nødvendig å ha dem i teksten når de står i taksoboksene. Se stilmanualen - Soulkeeper 15. apr 2006 kl.00:41 (UTC)
Da lar vi de latinske navnene ligge i artikkelen om sangsvane, for ifølge stilmanualen er de tillatt, og de er skrevet i parantes iht stilmanualen. Jeg liker heller ikke at du sletter lenken til en artikkel som jeg holder på å skrive. JohnM 15. apr 2006 kl.09:21 (UTC)
Jeg har bare forholdt meg til stilmanualen som sier: «Vitenskapelige navn bør reduseres til et minimum.». Men gjør som du vil; jeg skal ikke blande meg mer oppi artiklene om svaner. Når det gjelder fjerning av røde lenker kan jeg forstå at det er irriterende, men så lenge artikkelen ikke er skrevet, er det umulig for meg å forutse at noen har tenkt å skrive den med det første. - Soulkeeper 15. apr 2006 kl.11:00 (UTC)
Det er vanlig med latinsk navn i innledningen etter det ordinære norske navnet. det er derimot uvanlig med så store mengder med røde lenker. Det kan kanskje være en idé å skrive noen av disse artiklene før du setter dem opp som lenker? — Jeblad 15. apr 2006 kl.11:07 (UTC)
Kommentaren om mange røde lenker kan jeg forsåvidt være enig i. Men det er kun lenket til artikler som er relevante i denne sammenhengen (relevant tilknytning til sangsvane), og relevante i mange andre artikler om fugler. Derfor er det god grunn til å tro at de vil bli blå om ikke altfor lenge. Lar lenkene være inntil videre, selv om de er røde. JohnM 15. apr 2006 kl.13:16 (UTC)