Diskusjon:SINTEF

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

SINTEF (...forskning ved Norges tekniske høgskole) er ikke en del av NTNU. SINTEF er en uavhengig forsknings institusjon som sammarbeider med ntnu. Dersom sintef skal kategoriseres i Kategori:NTNU må også statoil, shell, og en mengede andre norske selskaper som har sammarbeid eller 'rot' i NTNU-systemet også kategoriseres der. Martin 10. apr 2005 kl.19:33 (UTC)

Denne artikkelen bør døpes om til SINTEF. ”Selskapet for industriell og teknisk forskning ved Norges tekniske høgskole” var det opprinnelige navnet, selv etter at NTNU ble etabler. I 2007 byttet stiftelsen navn til SINTEF, og der er i organisasjonens fulle navn. REF: http://www.sintef.no/Om-oss/Historie/ Den har faktisk aldri hett "Stiftelsen for industriell og teknisk forskning" Ts1910 8. feb 2009 kl. 23:18 (CET)

Men, SINTEFs fulle navn (det som er opphavet til forkortelsen), bør også legges til artikkelen, slik at lesere som lurer på hva SINTEF står for, kan finne ut av det på en enkel måte. V85 9. feb 2009 kl. 01:05 (CET)
Det var beskrevet under historie, men er nå flyttet opp. Ts1910 9. feb 2009 kl. 10:55 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen SINTEF. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. jul. 2017 kl. 23:27 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen SINTEF. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 22:49 (CEST)[svar]