Diskusjon:Rudolf Höß

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg synes det blir i merkeligste laget at det i artikkelen står at «kritikere» hevder Höss' selvbiografi er selvmedlidende. For det første bruken av ordet «kritikere» - jeg håper ikke Höss har annet? Ingen tilhengere, håper jeg - og iallfall ikke som skriver i Wikipedia?

Når det gjelder selvmedlidenheten, er det da umulig å oppfatte mannen på annen måte? Jeg har tilføyd et sitat på slutten av artikkelen, der han sutrer at «verden forlanger» hans død, som om han utsettes for noe helt urimelig. Hans påstand om at han «uten å ville det» ble et hjul i dødsleirens maskineri, står i motstrid til hans eget utsagn om hvordan han tenkte ut fremgangsmåter som skulle gjøre leiren mest mulig effektiv. Med hilsen Kvent 9. okt 2008 kl. 16:50 (CEST)

Jeg leste den teksten slik at det var de som anmeldte selvbiografien (bokkritikerne) som mente dette. PaulVIF 9. okt 2008 kl. 21:35 (CEST)
Og det har du nok rett i! For å få dette klarere frem, har jeg byttet ut ordet "kritikere" med "anmeldere". Vennlig hilsen Kvent 15. okt 2008 kl. 15:04 (CEST)