Diskusjon:Ricky Gervais

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

«Free love»[rediger kilde]

Ifølge seriens offisielle nettsted, heter sangen «Freelove Freeway». [1] Jeg er for øvrig usikker på om det er relevant å lenke til den i artikkelen om Ricky Gervais. Strengt tatt er det hans rollefigur i Kontoret, David Brent, som har laget og som fremfører sangen, ikke Ricky Gervais. PelsJakob 26. mai 2006 kl.18:44 (UTC)

© Words and Music: Ricky Gervais står under sangen. Men du har rett, sangen heter Freelove Freeway. --mariule 27. mai 2006 kl.11:14 (UTC)

Ateisme[rediger kilde]

Ateisme er ikke en religion, så mener det blir feil å sette opp det i infoboksen. Det bør heller komme fram i et eget avsnitt at Ricky Gervais er en ateist og humanist. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Psykoforsker (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Opplysningen er automatisk hentet fra Wikidata. Det er mulig å erstatte den med annet innhold lokalt her på norske Wikipedia, om du så ønsker. Asav (diskusjon) 1. des. 2015 kl. 08:09 (CET)[svar]
Ateisme er at man ikke har en religion, feltet for religion brukes til å indikere dette. Teksten kan som Asav skriver godt poengtere Gervais livssyn i den grad dette er offentlig kjent og har gode kilder. --Mvh Erik d.y. 2. des. 2015 kl. 12:22 (CET)[svar]