Diskusjon:Rettsfilosofi

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i august 2008, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Noen med innsikt må ofre seg for å *oppgradere* artikkelen, eller å løpe risiko for at (vi) ukunnige tar løs på oppgaven. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.213.135.135 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

«Vi ukunnige» kan ikke sjelden være bedre til å popularisere stoffet. Dette temaet er krevende, og kan lett føre til store mengder fagtermer som gjør det floket å finne ut hva som egentlig står der for en uten bakgrunn. Bedre at «noen» prøver seg enn «ingen». Går det for ille, vil det bli slått ned på, slik som det forsåvidt er gjort. Eksempelet er f.eks ikke særlig egnet som illustrasjon så lenge resten av temaet er så tynt beskrevet. Selv har jeg bare en gammel utgave av Knoph til rådighet, og der er lite å hente. --Bjørn som tegner 30. mai 2011 kl. 09:55 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rettsfilosofi. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. mar. 2023 kl. 16:53 (CET)[svar]