Diskusjon:Protein

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Forskningsformidling[rediger kilde]

Denne artikkelen] er skrevet som ledd i forskningsformidling ved Universitetet i Bergen. Forskere og studenter har skrevet artikkelen som ledd i den populære forskningsformidlingen som hører med i all god forskning. På vegne av Wikimedia Norge vil jeg berømme og takke Institutt for Informatikk, og seks stipendiater i bioinformatikk og molekylærbiologi, for deres eksemplariske bidrag til fri kunnskap i Norge. Mvh, Bjoertvedt 20. sep 2010 kl. 22:04 (CEST), sekretær i Wikimedia Norge.

I forbindelse med redigering av artikkelen om enzymer kom jeg over de to fine avsnittene om enzymkinetikk og regulering av enzymer i denne artikkelen om proteiner. Jeg synes de blir noe løsrevet her og foreslår at de blir flyttet til artikkelen om enzymer. Foreløpig har jeg tillatt meg å kopiere dem. Noen som motsetter seg at denne flyttingen?H.tjerns 29. nov 2010 kl. 22:41 (CET)h.tjerns

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Protein. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. jan. 2022 kl. 06:04 (CET)[svar]