Diskusjon:Presidenten (kortspill)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

"Spillet kommer opprinnelig fra Varhaug, en plass på Jæren i Rogaland. Spillet er i disse dager kjent under navnet Presidenten, men det opprinnelige navnet fra 1892 er Molkamaen (Melkemannen)." virker tvilsomt. Se f.eks. en:Dai Hin Min Wikijens 7. aug 2008 kl. 17:11 (CEST)

Er jeg den eneste som har lært spillet med 6ere som klonekort? Kløver 3 var når jeg lærte spillet det laveste kortet, og i første runde begynte den som hadde kløvertre. (Etterpå begynte den som var lavest på rangstigen), og kløver 3 skulle alltid spilles. Hvis du spilte et kort og et klonekort sammen talte det som to av kortet. Satt du igjen med bare klonekort tapte du runden. 81.191.112.148

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Presidenten (kortspill). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. jul. 2017 kl. 18:38 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Presidenten (kortspill). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. okt. 2023 kl. 02:14 (CEST)[svar]