Diskusjon:Power metal

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Power metal er en del av underprosjektet Heavy metal, som jobber med å forbedre heavy metal-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Start Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Start-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Unødvendig mange eksempler[rediger kilde]

Er det virkelig vits å ha så mange forskjellige eksempler på power metal? Det er ikke meningen at man skal liste alle power metal bandene man vet om, men gi noen eksempler på kjente power metal band(?) Jeg kommer til å fjerne mange av bandene som står på listen, er du uenig så post her, ikke rediger tilbake eller legg til flere på nytt bare fordi du "vet om" noen power metal band.

Jeg er enig, dette er alt for mye. Vi kan kanskje beholde de vi har artikler om (pluss noen andre, om de er veldig kjent). Jon Harald Søby 25. apr 2006 kl.14:09 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Power metal. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. apr. 2019 kl. 14:26 (CEST)[svar]