Diskusjon:Portable Network Graphics

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

"Trass i at PNG-formatet har muligheter for flere farger og grader av gjennomsiktighet, noe som kan være anvendelig blant annet på nettsider, har utbredelsen av det gått relativt sakte. Årsaker til dette kan være at svært tidlige nettlesere (for eksempel Internet Explorer 3) ikke støtter formatet. versjon 4 av Internet Explorer kan slutte å respondere («krasje») dersom det forsøker å vise et PNG-bilde som inneholder såkalt metadata.

Disse årsakene er likevel noe foreldet, da statistikk viser at svært få bruker slike gamle nettlesere. Derfor kan man anta at de viktigste årsakene er at PNG ikke støtter animasjoner, slik GIF gjør. GIF-animasjoner er svært populære for bruk ved reklamer på internettsider. Internet Explorer 6 ikke støtter grader av gjennomsiktighet. Pikslene vises enten som helt farget eller helt gjennomsiktig."

Artikkelen argumenterer for en årsak, deretter argumenterer den mot seg selv og fremlegger et nytt ståsted. Jeg vil ikke tro at slik enmannsdialektikk passer helt i artikkelen. =) Sletter unna de første to utgåtte argumentene. Oktoberstorm 14. feb 2010 kl. 15:03 (CET)