Diskusjon:Pizza

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg fjernet seksjonen om "den norske pizzaen", da den var en upassende blanding av reklame for Grandiosa, og oppramsing av triviell fakta. Om noen vil gjennoppta en liknende underkategori, foreslår jeg å kalle den noe alla "Pizzatradisjonen i Norge", da den forrige overskriften feilleder oss til å tro at pizzaen i norge er en spesiell type pizza alla italiensk og amerikansk, og heller skrive en seksjon med mer saklig informasjon, kanskje noe historikk. Pizzahistore gjør jo oss alle glade & sultne ;) Hillbilly Pilgrim 25. nov 2009 kl. 22:45 (CET)

Sitter bare og blar litt rundt på diverse sider her. Apropos pizzahistorie, det hadde kanskje vært greit med noen henvisninger til nettsider om de ulike pizzaenes historie i artikkelen. Kan godt se litt hva jeg finner av relevante nettsider. --Lottkar 28. sep 2011 kl. 08:34 (CEST)

Jeg fjernet endel svada fra "italiensk pizza" seksjonen, spesielt med tanke på det som var skrevet om valg av ingredienser ("man tok det man hadde i huset(sic!)" (pizza ble aldri laget hjemme, men var "alltid" i Napoli gatemat fra mindre pizzasteder) og gjorde den mer konkret og spesifikk for det som faktisk er tilfellet med pizza fra Napoli. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 189.111.208.120 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det stemmer ikke at Pizza kommer fra Italia. Det var kanskje der den ble populær og kjent etterhvert i hele verden. Men den kommer fra et helt annet sted. Om dere vill ha den egentlige riktige historien Pizzaens historie er eldre enn Italia. I år 1000 f.kr lagde grekerne i sør og etruskerne i nord hver sine pizzatyper og ble dermed de første pizzaene i verden … hele historien: http://www.daria.no/skole/?tekst=8828
Ser også ved et kort søk på google at det er andre sider også som sier at dette stemmer. --Gismo (diskusjon) 11. des. 2015 kl. 15:03 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pizza. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. jul. 2023 kl. 18:08 (CEST)[svar]