Diskusjon:Per Oscarsson

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Antatt død[rediger kilde]

Inntil personen er identifisert som omkommet bør artikkelen ikke endres slik at det fremkommer påstander om at vedkommende er død. Se også NRK: Fant levninger i Oscarssons hus og NRK: Oscarsson ennå ikke funnet i ruinene. — Jeblad 2. jan 2011 kl. 13:46 (CET)

Fem dager etter brannen står følgende klart - 1) Det savnede paret var i huset, ingen har hørt planer om at de skulle noe sted. 2) Bilen sto parkert utenfor, de har altså ikke reist noe sted. 3) Dersom de LIKEVEL hadde reist noe sted, har de nå, etter fem dager likevel ikke gitt livstegn fra seg. 4) Ingen drosjesjåfører e.l. har meldt at de har hentet paret og kjørt dem noe sted. 5) Det er funnet to omkomne i ruinene. 6) Det som nå gjenstår er å finne ut hvilken av de to omkomne som er ham og hvem som er henne. At vi ikke ennå kan rapportere P.O. som død, begynner nå å bli underlig. TorSch 4. jan 2011 kl. 08:52 (CET)
Ja. Det hela börjar bli absurt. Man borde åtminstone skriva sannsynligvis död. Sannolikheten för att han är i livet är mindre en en promille. Men, de flesta vill tydligen fortsätta den här charaden. --Korrkom 5. jan 2011 kl. 10:51 (CET)
Svensk Wikipedia oppgir 31. desember som dødsdato, her står 30. Er det rettsmedidisk fastslått, eller antakelse? Når en person dør på den måten er det vel ikke så lett å vite? Kronny 28. mar 2011 kl. 18:34 (CEST)

Filmografi[rediger kilde]

Mens vi venter på å få dødsfallet bekreftet - kan ikke filmografien forbedres? Mange filmer mangler originaltittel, rolle og regissør. Noen som har kjennskjap til å fylle ut noe av dette? Kronny 4. jan 2011 kl. 09:35 (CET)

Rød lenke[rediger kilde]

Det står «Picassos eventyr» på en lenke i filmografien. Lenken er rød, men artikkelen Picassos eventyr finnes. Hvordan kan jeg forandre lenken? Når jeg klikker på den rød lenken, kommer jeg til den ikke-eksisterende siden «Picassos eventyr (film)», men finner ikke denne teksten i oppsettet. Ellers jobber jeg med å fylle ut filmografien. Finner mye som mangler på svensk Wikipedia av roller og regissører. Der er det artikler om de fleste filmene. Har ikke tid til å fortsette nå, så andre må gjerne overta. Kronny 25. jan 2011 kl. 14:02 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Per Oscarsson. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 03:10 (CEST)[svar]