Diskusjon:Pass

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mitt pass[rediger kilde]

Er det greit at jeg klistrer opp en kopi av "informasjonsside med bilde" fra mitt pass?

Jeg har ikke noen baktanke med dette, altså.
Til tross for at jeg har tenkt å redigere denne siden, fra tid til annen, så er det ingen grunn til at noen skal tro at jeg er en autoritet mht. til pass, bare fordi mitt bilde eventuelt er her.
  • Siden det er sånn det gjøres i ordensvakt-artikkel, så er det vel greit at det også gjøres her. (Jeg kan gjerne anonynimisere mitt navn, men jeg insisterer på at mitt bilde ikke blir endret. For slik bildet står i mitt pass, så er det "virkeligheten", altså. Og wikipedia skal reflektere virkeligheten, liksom.
  • Det som jeg foreslår, strider ikke mot noen wp-retningslinjer. Dette er jeg skråsikker på. Liksom.
  • Er det noen som har noen motforestillinger? Mvh, Lithmus Today 29. des 2008 kl. 12:03 (CET)

Wikipedia:Ikke forstyrr Wikipedia for å få illustrere et poeng Mvh MHaugen 29. des 2008 kl. 12:23 (CET)

Ja, jeg har motforestillinger. Flums 29. des 2008 kl. 13:31 (CET)

Da var det kanskje bra at jeg luftet spørsmålet. Da er det kanksje problematisk,mer eller mindre, at wikipedianere klistrer sitt eget bilde i en artikkel, og deretter redigerer artikkelen sjøl.. Mvh, Lithmus Today 29. des 2008 kl. 13:41 (CET)
Lithmus er nå blokkert 1 døgn for «forstyrrelse av wikipedia», ettersom dette er en variant av en kjepphest han har ridd i diskusjon:ordensvakt, og fortsetter å ri, til tross for advarsler. Til dere andre: ikke mat trollene. Mvh MHaugen 29. des 2008 kl. 13:54 (CET)
Er det greit at jeg kan få mitt bilde i en wp-artikkel, på samme måte som nevnt ovenfor? (Evt. på en annen måte hvis noen har gode forslag.)
Motforestillinger?
(Mht. referanse til mat og troll. Er dette noe en bør sette seg nærmere inn i?)
(Jeg gir i blant mat til mennesker og dyr, blant annet hvis jeg oppfatter dem som snille. Hvorfor skal en da ikke mate ett troll, hvis en oppfatter det på en fordelaktig måte?)
Finnes det forresten retningslinjer om at en bruker som bare har redigert en eller to ganger tidligere, er utelukket fra å "få sitt bilde klistret i en artikkel" på wikipedia? Mvh, Mitt bilde også 29. des 2008 kl. 14:57 (CET)

Mvh, Mitt bilde også 29. des 2008 kl. 14:57 (CET)

Til Lithmus Today[rediger kilde]

Det er en rekke numre som må fjernes og da forsvinner hele vitsen med informasjonsside med bilde. Se for eksempel en:File:Israel_Passport_Page.jpg, meningen forsvinner. Du mener navnet kunne fjernes, men bildet insisterer du på at ikke ble endret. Etter å ha sett navnet på en av sokkedukkene dine (Mitt bilde også) fremstår det for meg at du kun har som mål å pushe bildet av deg selv ut på Wikipedia. Det synes jeg du kan gjøre på din brukerside. H92 (d · b · @) 30. des 2008 kl. 14:33 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pass. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 00:20 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pass. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. des. 2017 kl. 23:43 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pass. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. okt. 2023 kl. 14:36 (CET)[svar]