Diskusjon:Partido Independentista Puertorriqueño

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det ser ut som om det kan vere nokon frå partiet som har lagt inn informasjonen om partiet på Wikipedia (både her og på dei andre språkutgåvene som har artikkelen). Kanskje nokon kan gå gjennom innhaldet? Lenkja til nettsida til partiet var spamma utover heile Wikipedia og er no på spam svartlista på Meta, så den lenkja kan difor ikkje lenger stå i artikkelen. --Jorunn 19. jul 2007 kl. 11:38 (CEST)

Ser at en ekstern lenke som ser ut til å være til partiets hjemmeside er fjernet. Hvorfor det egentlig? --Oddeivind 22. des 2007 kl. 17:12 (CET)

Flytte side[rediger kilde]

Denne artikkelen burde flyttes til sin spanske tittel, Partido Independentista Puertorriqueño, da det er spansk, og ikke engelsk, som er hovedspråket i Puerto Rico. Perez 25. apr 2010 kl. 22:01 (CEST)

Flyttet. Av en eller annen grunn ble siden http: //www.independencia.net/entrada.html blokkert av spamfilter. Jeg endret dette til http://64.26.38.236/entrada.html, som er siden den spanske siden henviser til, og som ser ut til å være den samme. Hvis det var en grunn til at siden var i spamfilteret er det bare å fjerne den eksterne lenken. Wikijens 26. apr 2010 kl. 18:09 (CEST)