Diskusjon:Paracelsus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Paracelsus er del av underprosjektet Fantomet, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av temaer om og relatert til Fantomet. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.


Artikkelen må rettes opp[rediger kilde]

Denne artikkelen bærer sterkt preg av å være oversatt fra engelsk av en som ikke behersker språket godt nok: "physician" på engelsk betyr faktisk lege og ikke fysiker. At Paracelsus kategoriseres som fysiker i Wikipedias kategoriseringstre er mao. feil. Addakon 11. apr 2006 kl.07:45 (UTC)

Kan ikke en eller annen administrator få denne siden til å se fin ut? Addakon 9. nov 2006 kl. 10:51 (CET)

Hva tenker du på? Artikkelen kunne vært bedre og en kunne jobbet mer med personen Paracelsus ut fra litteratur, men siden syns jeg ser ok ut. --Nina 9. nov 2006 kl. 11:13 (CET)
Min oppløsning viser et stort hvitt felt til venstre for biografirammen med bilde. Teksten starter først ved foten av biorammen. Men det gjør det kanskje ikke med din oppløsning? (min skjerm er 1024x768 px). Jeg kan godt tenke meg å jobbe mer med teksten (har nettopp slettet min egen Paracelsusbio fra artikkelen om magi.) Addakon 9. nov 2006 kl. 22:40 (CET)
Det ser fint ut i Firefox både på Windows XP og Mac (sier Nina). Kanskje du bruker feil nettleser? Jon Harald Søby 9. nov 2006 kl. 23:28 (CET)
Jeg er lat og bruker den nettleseren de aller fleste databrukere leser nettet med: IE. Andre nettlesere jeg har sjekket ut har trøbbel med å utføre en del av de tingene jeg bruker nettet til (Netscape, Opera - handler blant annet reiser helt elendig). Jeg synes det må være et krav at Wikipedia fungerer hundre prosent opp mot explorer. Addakon 9. nov 2006 kl. 23:46 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Paracelsus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. mar. 2023 kl. 13:39 (CET)[svar]