Diskusjon:Over the Hills and Far Away

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Merkelig artikkel[rediger kilde]

Underlig at denne siden kun omhandler en EP av et litt obskurt finsk band. Eller strengt tatt handler det vel mest om bandet. Når det gjelder låttittelen så finnes det flere låter med samme navn. En skrevet av Gary Moore. Dette er låta Nightwish covrer. Denne er ikke basert på noen gammel folkemelodi selv om den er folkeviseinspirert. Led Zeppelin har og en låt med samme navn. Det finnes også en tradisjonell gammel engelsk vise som ikke har noe med de to førsnevnte å gjøre.

Nightwish bedre kjent enn Gary Moore?[rediger kilde]

Merkelig påstand, visste ikke engang at Nightwish hadde gjort et cover av denne låten før jeg leste det her... Noorse 26. apr 2008 kl. 22:20 (CEST)

Ta en titt her kanskje...[rediger kilde]

Tror kanskje artikkelforfatteren bør ta en titt på den internasjonale Wikipedia: Over_the_Hills_and_far_Away_(song) Dette usignerte innlegget ble skrevet av Beernut (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg forstår ikke helt hva du vil fram til her? Artikkelen du viser til på den engelskspråklige (Verken mer eller mindre internasjonal enn denne.) wikipediaen handler om sangen av Led Zeppelin. Denne artikkelen handler om platen av Nightwish. Det to forskjellige temaer. Om du vil ha en artikkel om sangen er det bare å skrive. Over the Hills and far Away (sang) 3s 20. jan 2009 kl. 23:02 (CET)