Diskusjon:Orosius

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Noen notater i forhold til min oversettelse av den engelske teksten om Orosius. Det er vanskelig i alle tilfeller å finne norske navn på aktuelle personer. Noen steder har jeg faktisk utelatt navn, som biskopen av Jerusalem, "John". Her benytter sannsynligvis norske teologer det latinske navnet, hva nå det måtte være. Jeg har også utelatt noen mindre tekstlinjer som jeg ikke tror gir økt mening for norske lesere mens jeg andre steder har utvidet teksten med (forhåpentlig) oppklarende informasjon. Jeg er selvsagt takknemmelig for de som retter feil jeg muligens har gjort. --Finn Bjørklid 10. jul 2005 kl.15:29 (UTC)
Det ser veldig bra ut. Jeg rettet noen småting, som Jerome -> Hieronymus. For John skrives gjerne Johannes når det gjelder personer fra oldtiden, og Johan for personer fra senere tid. Cnyborg 10. jul 2005 kl.15:45 (UTC)
Det ante meg! Jeg tok ikke sjansen å gjette på hva John kunne være. Over tid ville jeg nok ha klart det. Veldig fint at du tok fatt i Jerome. --Finn Bjørklid 10. jul 2005 kl.16:42 (UTC)
Cnyborg! Jeg ser av brukerprofilen at du jobber i Oslo Katolske Bispedømme. Det hadde vært fint om du tok deg tid til nærlese artikkelen om Orosius når du får tid. --Finn Bjørklid 15. jul 2005 kl.00:17 (UTC)